ΑΡΧΙΚΗ

Το mathnet.gr είναι μία ιστοσελίδα που επικεντρώνεται στα μαθηματικά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ωστόσο περιέχει και υλικό για τις τελευταίες τάξεις του δημοτικού.

Περιέχει λυμένες ασκήσεις, προτεινόμενες ασκήσεις για λύση, φυλλάδια αξιολόγησης, παρουσιάσεις θεωρίας και υποδείγματα λυμένων ασκήσεων (οπτικό υλικό) αλλά και διαδικτυακά tests με ερωτήσεις τύπου σωστό - λάθος, πολλαπλής επιλογής και γενικότερα κλειστού τύπου .

Κύριος στόχος είναι να συνδράμει στην προσπάθεια των μαθητών για την κατανόηση των εννοιών που διδάσκονται στο σχολείο και την επίλυση ασκήσεων καθώς και να βοηθήσει, όσο είναι δυνατόν, να λυθούν οι απορίες τους γύρω από τα μαθηματικά. Στο μέλλον θα δίνεται η δυνατότητα αποστολής ερωτημάτων και αποριών των μαθητών σε ασκήσεις μαθηματικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπου θα προσφέρεται δωρεάν βοήθεια και υποδείξεις για τη λύση τους.

Το mathnet.gr θα εμπλουτίζεται  διαρκώς με εκπαιδευτικό υλικό και κάθε προσφορά, συναδέλφων ή μη, θα είναι πολύτιμη. Οποιαδήποτε πρόταση και καλόπιστη κριτική σχετικά με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι ευπρόσδεκτη καθώς θα συμβάλλει στη βελτίωσή της.

Η συντακτική ομάδα του mathnet.gr

Είσοδος μελών

Η πρόσβαση στο περιεχόμενο του site, εκτός των λυμένων ασκήσεων του δημοτικού, είναι ελεύθερη.Στείλτε τις ερωτήσεις σας

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα μαθηματικά του Γυμνασίου και του Λυκείου στη διεύθυνση support@mathnet.gr .